RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


ZORÁN KONCERT

ZORÁN KONCERT

Belépődíj: színházszékkel rendelkező támogatóinknak 4.000 Ft, elővételben 4.900 Ft, a rendezvény napján, a helyszínen 6.000 Ft

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 19:00

A Metró együttes alapítójaként ismertté vált, majd a ’70-es években sikeres szólókarriert kezdő Zoránt nem először, és reményeink szerint nem is utoljára látjuk vendégül intézményünkben. A beatkorszak legendás alakja, a Kossuth- és Prima Primissima-díjas művész nagy slágereiből és újabb dalaiból válogat koncertjén. A kellemes dallamok és a lírai szövegek mesteri előadója egyik interjújában azt mondta: „A ritmus az idő lüktetése, és ez nem csak egy dalra igaz, hanem egy teljes műsorra is.” Szeretettel invitálunk mindenkit Kőbányára, hogy együtt élhessük át az idő múló, mégis örök lüktetését.

Jegyek vásárolhatóak a Kőrösi Kulturális Központ, a KÖSZI, az Újhegyi Közösségi Ház pénztárában, valamint online, a jegy.hu-n.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!