RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Útibeszámolók - Harmincz Rita: Bepillantás Indonéziába
3

Útibeszámolók - Harmincz Rita: Bepillantás Indonéziába

Bepillantás Indonéziába – Harmincz Rita világutazó, a sargaruhaslany.hu blog szerzőjének előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 9. szerda, 18:30

Indonéziában, ebben a közel 18 ezer szigetből álló szigetvilágban az itt élők több száz különböző nyelvet beszélnek, de a különféle vallások és az eltérő kultúra ellenére is teljes békében élnek egymással. Hogyan lehetséges ez?

Ezen az estén a „sárga ruhás lány” megmutatja Indonézia csodáit: Balit és környékét, Sulawesit, Malukut, Florest, Timort és Nyugat-Pápua szigeteit is, és elmeséli, hogyan élnek a helyi emberek.

Harmincz Rita három évvel ezelőtt utazott Balira, egy apró halászfaluba, hogy egy házat őrizzen egy hónapig. Hamarosan az ottani világ rabja lett, és Indonéziában ragadt. Azóta az év nagy részét ebben az országban tölti, újabb kultúrákat és népcsoportokat ismer meg, és segít másoknak is utazni.

Jegyár: 1200 Ft

Kedvezményes jegy kizárólag a helyszínen váltható: Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy 800 Ft, valamint terézvárosi lakosoknak: 600 Ft

Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/2004237663171508/

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!