RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Trabantos élményvezetés, kincskereséssel  a Dunakanyarban
2

Trabantos élményvezetés, kincskereséssel a Dunakanyarban

Trabanton szállni élvezet: kicsit nosztalgikus, kicsit retro. Mindez most egy kalandtúrával egybekötve egy csodaszép tájon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Trabant. Ki ne ismerné? Valakinek volt, valaki csak vezette, valaki csak ült benne, valaki csak szeretett volna.

A lehetőség itt van. Sőt vezetheti is a papírjaguárok valamelyikét, ha benevez erre a túrára.  Ezek a csodák arra hivatottak, hogy megmutassák Önnek a Dunakanyar szépségeit. A túra folyamán, kijelölt helyekre kell elvinni a Zwickauból származó, már-már ereklyének számító autót, ahol kisebb fejtörő után indulhat a következő állomásra.
A hat települést érintő körtúra folyamán nyolc kötelező állomás van, melyeket GPS, térképek és fotók segítségével kell megtalálni. Útközben egy-két fénykép erejéig, érdemes megállni a táj szépsége miatt.

Fontos információk

Helyszín: Szentendre, Ady Endre út

A program időtartama 3 óra.

A voucher ára maximum 4 fő részvételét tartalmazza.

A gépjárművet csak érvényes "B" kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni, a KRESZ szabályainak betartása mellett.

A programot nem befolyásolja az időjárás, csak nagyon extrém időjárási körülmények között maradhat el, viszont ilyen esetben lehetőséget biztosítanak másik időpontra.A programot télen nem indítják!A Trabant 601 háttértörténetét tanulmányozva hamar világossá válik, hogy ez a modell volt a Német Demokratikus Köztársaság válasza a nyugat-német népautóra, a Volkswagen Bogárra. Megtervezésekor az volt a cél, hogy egy olcsó, de megbízható autó jöjjön létre, melynek javítása és fenntartása is egyszerű és kis költségekkel jár. A maga idejében a Trabant 601 több szempontból is modernnek számított, elsőkerék-meghajtása, alacsony fogyasztású motorja, önhordó, kompozit elemekből felépülő karosszériája és független felfüggesztése miatt. Az idő előrehaladtával az egyetlen komoly hátrányt takarékossága ellenére, a második világháború előttről származó, DKW alapokon nyugvó kétütemű motor jelentette.

 

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!