RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Titkos életünk

Titkos életünk

HVG EXTRA PSZICHOLÓGIA SZALON

TITKOS ÉLETÜNK

Titkokra szükségünk van – derül ki a HVG Extra Pszichológia magazin legfrissebb számából, de mi a különbség a tapintatos hallgatás, az elhallgatás és a hazugság között?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 29. szerda, 18:00

Szövevényes, ezerarcú titkok hálózzák be az életünket, mindennapos kis intimitásainktól kezdve a drámai, súlyos családi titkokig. Szakértőinkkel megnézzük, hogyan igazodhatunk ki azon, mások mit rejtenek előlünk, s azt is, mikor és hogyan érdemes felvállalnunk rejtett énünket: érzéseinket, gondolatainkat.

 A HVG Extra Pszichológia Szalon következő estjén a magazin két szakértőjét kértük fel, ismertessék, mikor és hogyan érdemes felvállalnunk rejtett énünket: érzéseinket, gondolatainkat a párkapcsolatunkban és az intimitásban.

 

 Program:

Hevesi Krisztina pszichológus, egyetemi tanársegéd

A párkapcsolatban rejtőző szextitkok

Orvos - Tóth Noémi pszichológus

Mennyi titkot bír el egy párkapcsolat?

Időpont: 2017. március 29. 18:00

Helyszín: Budapesti Music Center

Jegyár: 1900 Ft (a jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható, könyvenként csak egy jegy használható fel). 

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!