RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


The Bad Plus / BTF 2018
2

The Bad Plus / BTF 2018

Az ikonikus amerikai jazzformáció, a The Bad Plus alapítása óta ellenáll mindenféle skatulyázásnak, zenéjüket soha sem lehetett hagyományos fogalmak, kategóriák szerint jellemezni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 21:00

 Feldolgozásaikban és saját szerzeményeikben van valami üdítően provokatív, zenei nyelvük és stílusuk egyszerre populáris és kísérletező. Az experimentális jazztől az indie rockon, popon át a klasszikus zenéig számos forrásból merítenek inspirációt.

Az alapító tagok – a basszusgitáros Reid Anderson, a zongorista Ethan Iverson és David King dobos – 2016-ban jelentették meg az It’s Hard című albumot, ez volt az együttes tizenkettedik lemeze. Az anyag különlegessége, hogy kizárólag feldolgozásokat tartalmaz, olyan (jellemzően nem a jazz világához tartozó) előadóktól, mint Peter Gabriel, Prince vagy Cyndi Lauper.

2018-ban új zongorista, Orrin Evans csatlakozik az együtteshez. A legújabb album tanúsítja majd, hogy Orrin Evans milyen új színekkel járul hozzá a The Bad Plus hangzásához, mely, miként a BBC fogalmazott, lemezről lemezre változik és továbbfejlődik.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!