RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál /TO'piknik- TO’pera -Tour D’Oper- Boat D’Opera/4 napos jegy

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál /TO'piknik- TO’pera -Tour D’Oper- Boat D’Opera/4 napos jegy

A Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál a Tisza-tavon.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 26. csütörtök, 10:00

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek, hiszen ez a fesztivál mindezeket összehangolva invitálja az érdeklődőket a csodálatos Tisza-tó partjára változatos programokkal.

A fesztivál első napján, mely a TO’PERA névre hallgat, a hangsúlyt az esti Gálakoncertre fektetjük, ami különleges környezetben, a Tisza-tó egyetlen félszigetén, varázsolja el az idelátogatókat. A fesztivál második napján kerül megrendezésre a Tour D’Opera kerékpártúra, mely a Tisza tavat körülvevő panoráma kerékpárutat kihasználva, 67 kilométer hosszan biztosítja a kerékpáros közlekedést a 11 megálló, tehát a 11 komolyzenei minikoncert helyszíne között. A fesztivál harmadik, Boat D’Opera napján a kerékpárokat csónakokra cseréljük és a tó bizonyos területein keresztülhajózva közelítjük meg a tóparti minikoncerteket.
2018. július 26-án először kerül megrendezésre a TO'PIKNIK, mely a gasztronómiát és a kultúrát összekötő családi nap.

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elsődleges célja a minőségi kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés összekapcsolása a csodálatos Tisza-tavi környezetben, de ezen felül fontos célkitűzése a Fesztiválnak, hogy a nemzetközi sikereket elért előadóművészek koncertjei mellett a helyi értékekre is felhívja a résztvevők figyelmét, ezért a Fesztivál programja változatos, összművészeti kikapcsolódást biztosít az érdeklődők számára. A kulturális élmények mellett a látogatók megismerhetik a helyi gasztronómiai különlegességeket is illetve a Tisza-tó menti települések életébe, történelmébe is kapnak lehetőséget egy rövid betekintésre.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!