RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Téralakítás szabad kézzel
2

Téralakítás szabad kézzel

A kiállításon a magyar építő-művészet olyan részének bemutatását tűztük ki célul, amely a magyar téralkotás eddig még rejtett területe
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!


A magyar belsőépítészet értékeit szeretnénk a felszínre hozni azért, hogy a belsőépítészek által készített rajzokon keresztül megmutassuk munkájuk szerepét és jelentőségét az ember által használ tér formálásában.

A tárlat áttekintés arról, hogyan változott az elmúlt hetven évben a belsőépítész tervező víziójának, a belső tér kialakításának rajzon keresztüli megragadása és ábrázolása. Szemléltetve ezzel egyben azt is, hogy a tér- és tárgytervezés során az emberi élettér, környezet alakításában mivel, hogyan és milyen minőségben foglalkozik a belsőépítész.

A rajz a kreatív elme gondolatainak papírra rögzítése. Ezen belül a belsőépítész tervező rajzi eszköz és léptékskálája a legszélesebb az összes tervezőművészet közül. Nagysága és változatossága az építészeti belső tér megragadásától, a kézbefogható tárgyak megjelenítéséig terjed. Ez egyben kijelöli összekötő szerepét is, amit az építészet és a tárgyvilág között betölt.

A belsőépítész közösség ezzel a kiállítással járul hozzá a magyar építő-művészet kulturális örökségéhez.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!