RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Tandem Siklóernyőzés 20 perc
2

Tandem Siklóernyőzés 20 perc

Ejtőernyőzne, de még nincs tapasztalata? Próbálja ki a tandemrepülést!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

tandemrepülés segítségével lehetőséget nyújtunk a siklóernyőzés élményének megismerésére azok számára is, akik egy profi pilóta irányítása mellett, az utasülésben kényelmesen hátradőlve szeretnének gyönyörködni a táj szépségében. Széliránytól függően, a Hármashatár-hegy dombjain és a Pilisi hegységben kóstolhat bele a résztvevő ebbe a fantasztikus világba.

Fontos információk

Helyszín: Hármashatárhegy

A program 20 perces mely időtartam a légáramlatok függvényében változhat.

A voucher 1 főre szól, aki a sárkányrepülő pilótájával vesz részt az élményben.A programon való részvétel alsó korhatára 12 év.

Aki még nem töltötte be a 18. életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy felnőtt kísérővel érkezzen a programra.

A siklóernyő teljesen nyitott, szélvédő vagy búra nem védi a testünket a menetszéltől, ezért javasoljuk, hogy öltözzön rétegesen. Minden évszakban érdemes napszemüveget viselni.

A siklóernyőzés nagymértékben függ az időjárástól. Ha kedvezőtlen feltételek esetén el kell halasztani a repülést, akkor lehetőséget biztosítunk új időpont lefoglalására.Ugyanakkor szeretettel várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást.

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!