RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szünidei színház - A székely menyecske meg az ördög
2

Szünidei színház - A székely menyecske meg az ördög

SZERDAI SZÜNIDEI SZÍNHÁZAK
Az előadásokat 3 éves kortól ajánljuk

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 28. szerda, 10:00

A vakáció idején is érdemes gondolni a gyermekekre. Színvonalas gyermekszínházi előadások szervezésével segíthetjük az iskolai, óvodai szünidőben a hasznos és értékes időtöltést. Továbbá, célunk, hogy az év közben rendszeresen színházba járó gyerekek (a Micimackó és Pinokkió bérlet látogatói) a nyári időszakban se maradjanak színházi előadások nélkül.

2017. június 28. szerda, 10.00

 

A székely menyecske meg az ördög
Fabók Mancsi Bábszínház előadása

 

Élőszereplős népmese, bábokkal

Élt egyszer, valamikor erősen rég egy székely menyecske. De az a világon mindent a visszájára cselekedett. Makacs dacosságával még az ördögnek is igen meggyűlt a baja. S tán még ma sem szabadult volna az asszonynép fogságából, ha meg nem menti egy huszár… Mesénk fonalát ördög- szállta királykisasszonyok, ördögtől kapott ördögűző képesség, igaz mátkaság, lakodalom s haj, még mik nem ékesítik! S hogy miként kacsint vissza történetünkbe vad menyecskénk, azt megláthassák, csak kerekítsék szemüket, s élesítsék pupillanyílásukat! Játékunkat, negyven percben, szigorúan kiskorú felügyelete mellett ajánljuk!

 

 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!