RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szőke Szandra Quintet

Szőke Szandra Quintet

„Szandra szövegei mélyek, de játékosak. A hangja pedig finoman simogató. Olyan, mintha mellettem ülne a kanapén és a fülembe dúdolna.” jazzma.hu
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 24. csütörtök, 21:00

Közreműködik:
Szőke Szandra - ének
Cseke Gábor - zongora
Fekete István - trombita
Barcza Horváth József - nagybőgő
Pusztai Csaba - dob

A Szőke Szandra Quintet 2014-ben alakult a hazai jazz elismert, kiváló művészeiből. Memory Palace című lemezük sikerrel debütált itthon és külföldön egyaránt, az album címadó dala a VII. Jazzy Dalversenyen dobogós helyet ért el.

Zenei koncepciójukban a hangsúly a saját szerzeményeken van, de megfér mellettük egy-egy versfeldolgozás, s akár egy Kimnowak-sláger is. Dalaikban a szöveg egyenrangú fontosságú a muzsikával, s a történet a dallamokban is tükröződik.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!