RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szőke Nikoletta Quartet

Szőke Nikoletta Quartet

Szőke Nikoletta, akit a Jazzma.hu olvasói 2014-ben és 2015-ben is az év énekesnőjének választottak, minden kétséget kizáróan a nemzetközi jazz színtér legkeresettebb magyar énekesnője, aki a Szőke Nikoletta Quartet mellet a Szőke Nikoletta ‘B Verzió’ Projekt nevű csapatot is vezeti.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 17. péntek, 21:00

A Szőke Nikoletta Quartet 2002-ben alakult, tagjai egytől-egyig világszerte elismert mesterei hangszereiknek. A Quartet lemezei 2010 óta japán kiadóknál jelennek meg, s világszerte tekintélyes példányszámban kelnek el. Az Opusban Niki és társai a kvartett tekintélyes repertoárjából adnak ízelítőt jellegzetes, erővel és szenvedéllyel teli, felszabadult előadásmódjukban.

Közreműködik:

Szőke Nikoletta - ének
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
Radics Máté - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

vígjáték két részben

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!