RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Szajré
10

Szajré

A szajré egy fergeteges bűnügyi komédia, és egyben annak a paródiája is. Tele erős színházi hatásokkal, váratlan fordulatokkal és remek szerepekkel, amelyeket a Karinthy Színház új bemutatójában: Dunai Tamás, Hajdú Steve, Dobó Kata, Sütő András, Vincze Márton és Németh Gábor játszanak…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Szajré - Fergeteges bűnügyi komédia a Karinthy Színház

A darab 16 éven felülieknek ajánlott!

Joe Orton az angol színház fenegyereke, akinek szellemessége, vitriolos humora és váratlan fordulatai miatt minden bemutatója botrányosra sikerült,. Magyarországon játszották a “Amit a lakáj látott”, illetve a “Jó szórakozást Mr. Sloane”.című komédiáit.

A szajré egy fergeteges bűnügyi komédia, és egyben annak a paródiája is. Tele erős színházi hatásokkal, váratlan fordulatokkal és remek szerepekkel, amelyeket a Karinthy Színház új bemutatójában: Dunai Tamás, Hajdú Steve, Dobó Kata, Sütő András, Vincze Márton és Németh Gábor játszanak majd.

Az új előadást erős idegzetűeknek különösen ajánljuk, de a gyenge idegzetűek sem járnak majd rosszul. Ők sokat nevetnek majd.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!