RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Syrius Legacy

Syrius Legacy

A Syrius Legacy zenekar 2014-ben alakult a legendás magyar szaxofonos, Ráduly Mihály hetvenedik születésnapja alkalmából.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 28. kedd, 21:00

Az eredetileg egy koncertre összeálló csapat azóta már túl van egy országos turnén és sikereivel a 2016-os évben is bizonyította, hogy a Syrius hatása a mai napig él. A Syrius Legacy első CD-je 2015-ben látott napvilágot, s Syrus 1971-ben megjelent, s szinte azonnal kultikussá vált Devil´s Masquerade albumának újrahangszerelt dalait tartalmazta. A csapat több sikeres koncertturnét is lebonyolított az anyaggal, mindenütt osztatlan sikert aratva. Mostani Opus-beli koncertjük első részében erről a Devil's Masquerade - Reloaded címen megjelent albumról játszanak majd, míg a második részben a március végén felvételre kerülő második lemezük, a Shattered Dreams Suite témái csendülnek fel saját hangszerelésükben.

Vidákovich Izsák - tenorszaxofon, fuvola
Ludányi Tamás
 - alt- és szopránszaxofon, EWI
Tempfli Erik - billentyűs hangszerek
Fonay Tibor - basszusgitár
Benkó Ákos - dob, ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!