RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Steve Coleman’s Reflex Trio / BTF 2017

Steve Coleman’s Reflex Trio / BTF 2017

Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Steve Coleman Reflex (USA)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 5. szerda, 21:00

Hogy Steve Coleman óriási hatással volt a jazzre, az evidencia. A zongoristazeneszerzõ Vijay Iyer, egyike azon muzsikusoknak, akik Steve Coleman közelében nevelkedhettek és ma már alapvetõ módon határozzák meg a jazz kortárs arculatát, így beszélt egykori mentoráról: “Számomra Steve ugyanolyan fontosságú alkotó, mint Coltrane. Õ is nagymértékben járult hozzá a zenei változásokhoz, helye van a muzsika pionírjainak panteonjában.”
 
A zseniális szaxofonos Chicago zûrös, ám zenei értelemben rendkívül inspiráló déli városrészében nevelkedett. Tizenhárom évesen kezdett szaxofonozni, fáradhatatlanul hallgatta a nagyok, köztük Charlie Parker – az édesapa kedvenc muzsikusának – felvételeit. Az 1980-as évek közepe óta a nemzetközi jazzélet meghatározó és megkerülhetetlen személyisége. Zenekarvezetõként, producerként, társalkotóként készített felvételeinek impozáns során végigtekintve valóban az utóbbi évtizedek jazztörténetének legmarkánsabb vonulata rajzolódik ki.
 
Steve Coleman – szaxofon, Anthony Tidd – basszusgitár, Sean Rickman – dob

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!