RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Spirality - Twin Alike - Tűzmadarak

Spirality - Twin Alike - Tűzmadarak

A Tűzmadarak produkciója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 23. csütörtök, 19:00

A történet egy képzeletbeli világban játszódik, ahol a hajuknál összenőtt ikerlányok életükben először tapasztalják meg az egyéni szabadságot. Beidegződéseik eleinte mechanikus harmóniában rángatják végtagjaikat, majd vérre menő testvéri és női rivalizálásba torkollik a cselekmény. Csattanó balettcipők, repkedő karikák, hatalmas magasságok, szédítő mélységek… miközben a versengés értelme homályba vész.

A századközepi vándorcirkuszok hangulata keveredik egy füstös revü illatával, az egyedi zenei hangzásvilág és az örökérvényű érzelmek mégis mai ízt adnak ennek a különleges keveréknek. Tánc- és mozgásszínházi jelenetek tarkítják a levegőakrobatika, tárgymanipuláció és zsonglőr technikákat felvonultató újcirkusz előadást.

A tavasszal bemutatott előadás felújítása.

Alkotó-előadók: Drávai Zója és Zoletnik Zsófia
Fény: Galkó Janka, Budai Géza
Zene: Igaz Balázs
Ruha: Zoletnik Zsófia
Smink: Antal Márta

Az előadás hossza 40 perc

​ A Tűzmadarak zsonglőrcsoport 2000-ben alakult. Előadásaikban egyedülállóan ötvözik az akrobatikát, a tűztáncot és innovatív eszközökkel, látványos effektusokkal kápráztatják el közönséget. A mai ember igénye túlmutat a klasszikus cirkuszi előadásokon, így több újcirkuszi és cirkuszszínházi darabban közreműködnek, illetve saját előadásokat is színpadra visznek. Műsoraikban mindig a technika, a látvány és a művészi önkifejezés harmonikus egyensúlyára törekednek.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!