RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Spanyol Királyi Lovasiskola - Andalúz Fiesta
2

Spanyol Királyi Lovasiskola - Andalúz Fiesta

Az Auditórium Hungaricum bemutatja a Spanyol Királyi Lovasiskola főszereplésével Andalúz Fiesta című lovas színházi előadását.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 17:00

A tavalyi két teltházas Monarchia Keringő lovas gála után, idén decemberben Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el Budapestre, káprázatos bemutatójukkal. 


Az Andalúz Fiesta főszereplői nem csak a lovak és lovasai, hanem a flamenco tánc is. A spanyol lovasok a világon egyedülálló módon flamenco táncosnőkkel közösen tartják bemutatójukat.

A Fiestához világhírű operaénekesnőnk, a Kossuth-díjas Miklósa Erika is csatlakozik, aki Carmenként, lóháton jelenik meg a különleges színházi előadásban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla. 

Az előadásban 50 ló és lovasaik, valamint az őket kísérő táncosok lépnek színpadra, december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában.
A fellépőket és az énekeseket szimfonikus zenekar kíséri, vezényel Déri András.

A produkció a szépséges spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett, olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok.

A lovasszínházi előadás magyar fellépői között láthatjuk a Koltai Polett vezette 8 gyönyörű fekete paripával bemutatott dámalovas karusszelt és a Szegedi Gábor világbajnok fogathajtó által vezetett négylovas hintót.

Bizet: Carmenjének megelevenedő operaképeiben Escamillo-t, a legyőzhetetlen torreádort Bakonyi Marcell és Szegedi Csaba énekli.

A kétrészes előadás rendezője: Meskó Zsolt

Andalúz Fiesta a spanyol király lovasaival és Miklósa Erikával december 2-án és 3-án az Arénában.
Találkozzunk a Fiestán! Ollé!

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!