RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Sokszemközt - A magyar valóság Havas Henrik szemével

Sokszemközt - A magyar valóság Havas Henrik szemével

Martin Luther King azt mondta, hogy "VOLT EGY ÁLMOM”. Hát a Leonardo Clubnak is van egy álma és ezt kívánjuk megvalósítani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 27. hétfő, 19:00

Dédelgetett álmunk, hogy Egerben ne csak a tizenéveseknek legyen szórakozási lehetőségük, hanem az idősebb korosztálynak is. Olyan kulturális és egyéb a különböző korosztályoknak szóló programok szervezését vállaljuk be, amikre szívesen érkezik mindenki, és tartalmas kikapcsolódást fognak jelenteni minden korosztálynak. Legyen ez akár prózai, tudományos, technikai, humoros vagy akár zenés esemény.
De mitől lesz rendhagyó egy programsorozat? 

Hiszen előadókat, művészeket számtalan esetben hívnak Egerbe. Ettől még nem rendhagyó valami.
A jegyvásárláskor mindenkinek van lehetősége un. V.I.P jegyet vásárolni. Ezzel a V.I.P jeggyel az előadás után egyfajta közönség, író olvasó találkozóra, egy személyes beszélgetésre van lehetőség.

Az idősebbek talán emlékeznek a tévézés atyjának is nevezett Vitray Tamás ÖTSZEMKÖZT című beszélgetős műsorára. Sajnos ez a fajta műsor struktúra már abban a formában nem nagyon létezik, ezért úgy gondoltuk, hogyha a tévé ezt már nem tartja elég TRENDINEK, akkor majd mi megcsináljuk magunknak. Mivel a szemek száma több lesz, mint 5 ezért a mi programsorozatunk elnevezése nem ÖTSZEMKÖZT lett, hanem: SOKSZEMKÖZT.

Olyan embereket szeretnénk meghívni, akivel magán emberként is szívesen beszélgetnénk, vagy olyan életútja volt/van, amire kíváncsiak vagyunk.
 
A SOKSZEMKÖZT következő műsora: Havas Henrik

A műsor címe: "A Magyar Valóság Havas Henrik Szemével!"

"Nagyon nehezen tudom elviselni azokat a kollégákat-, akik tudatosan olyan képet próbálnak kialakítani magukról, ami nem valós. Tudom, hogy hazudnak, vagy képmutatóak. Nem az én dolgom lenne jelezni, de egyszerűen nem bírom, és megőrülök tőle. Kik vannak a celeb világban? Ki hogyan került oda? Kik a sztárok? Mi a különbség? Ismert celebek intim kalandjai."

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!