RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ringató
2

Ringató

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – Kisgyermekkori zenei nevelés 3 éves korig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 9. csütörtök, 11:00

Az Erkel színházi foglalkozásokon a legkisebb korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők a kodályi elvek alapján. Szeretettel várunk a Ringatóra már néhány hónapos gyerekeket is, és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsikkel oldott, szeretetteli légkörben. A program azoknak szól, akik úgy érzik, fontos, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, akik szívesen énekelnek, vagy éppen az éneklésben bátortalanok, illetve szívesen bővítenék dalkincsüket. A foglalkozásokat újszülött kortól 3 éves korig ajánljuk; várandós kismamákat is szívesen látunk. 
 
Instruktor » Ujvári Klára 
Helyszín » Erkel Színház - Bernáth Büfé 
Jegyár: 1.000 Ft/család  

Alkalmak 
hetente egy alkalommal, csütörtökön 11:00-től (30 perc)
 
2021
szeptember 2., 9., 16., 23., 30.
október 7., 14., 21., 28.
november 4., 11., 18., 25.
december 2., 9., 16
 
2022
január 6., 13., 20., 27.
február 3., 10., 17., 24.
március 3., 10., 17., 24., 31.
április 7., 14., 21., 28.
május 5., 12., 19., 26.
június 2., 9

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!