RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Retro Show: DJ Dominique, Bon-Bon, UFO, Betty Love

Retro Show: DJ Dominique, Bon-Bon, UFO, Betty Love

Fergeteges Retro show Balatonlellén! A 90-es évek sztárjai egy színpadon.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 20:30

Dj Dominique az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa. 1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként valamint műsorvezetőként.
Jelenleg Budapest legnagyobb retro klubja, a Remix Dance Club, valamint a Morrison's 2 Music Club csapatát erősíti rezidensként. Továbbá az ország legnagyobb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele hétről hétre.

Betty Love
1993-ban csatlakozott a Soho Party együtteshez, egy évvel később szólóban folytatta, első nagylemezének szövegeinek és dallamainak egy részét saját maga szerezte, melyben segítségére volt a Soho Partyból ismerős Náksi Attila. 2001-ben DJ BoBo-val közösen adta elő a Way To Your Heart / Mi az a szó című dalt a Petőfi Csarnokban.

UFO
Az együttes 1996-ban alakult Budapesten.
Első albumuk 1996-ban jelent meg Szerelemdoktor címmel.
Legismertebb slágereik a Szerelemdoktor, a Tarzan, az Akarok egy férfit, a Karibi party, a Napolaj és a Nyár van című dalok.

Bon-Bon

Az együttes 1995 májusában alakult, tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkozott először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb rockzenét játszó Bon-Bon együttest. 1999. november 12-én az Irigy Hónaljmirigy vendégeként 14 000 ember előtt léptek fel a Budapest Sportcsarnokban, majd felkérték őket az Európa Expressz című mozifilm főcím dalának megírására. (Gengszter dal) szeptember 20-án megjelent ötödik albumuk The Name Is Bon... Bon-Bon címmel. A Sexepilem című feldolgozás daluk az év slágere lett, és ezzel átvehették első aranylemezüket. 2000. március 19-én telt házas lemezbemutató koncertet tartottak a Petőfi Csarnokban. 2001-ben New Yorkban léptek fel, 2010-ben megjelent a 15 éves jubileumukat ünneplő Bon-Bon zenekar új lemeze Mindig úton címmel.

Program:
Dj Dominique 20:30
Betty Love 21:30
UFO 22:00
Bon-Bon 22:30

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!