RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


REJTELMEK, HA ZENGENEK - Jordán Tamás és Sebő Ferenc József Attila estje

REJTELMEK, HA ZENGENEK - Jordán Tamás és Sebő Ferenc József Attila estje

Az előadók már több mint 15 éve járják az országot József Attila-estjükkel. Ahogy Jordán Tamás a bevezetőjében elmondja, ez valójában egy párbeszéd a hallgatóság és az előadók között. Még akkor is, ha a közönség (feltételezhetően) nem mond semmit.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 14. szerda, 19:00

Jordán Tamás, Sebő Ferenc és zenész társaik József Attila gondolatait tolmácsolják prózában és dalban, méghozzá olyan hangvételben, amely teljesen szokatlan verses pódiumokon. Nem „szavalnak”. A többnyire halk, bensőséges tónus azt érzékelteti a nézővel, hogy személyesen őt szólítják meg.

Felejthetetlen, katartikus színházi élményben lesz része annak, aki meghallgatja őket.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Ajánló


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!