RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Phronesis / BTF 2018

Phronesis / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 17. kedd, 20:00

Közreműködik: Jasper Høiby – nagybőgő, Ivo Neame – zongora, Anton Eger – dob

A dán nagybőgős, Jasper Høiby, az angol Ivo Neame és a svéd Anton Eger 2005-ben alapította meg a Phronesis elnevezésű triót. A londoni székhelyű együttes a Jazzwise magazin szerint a legizgatóbb és legizgalmasabb zongorás trió az Esbjörn Svensson Trió felbukkanása óta. Az együttes második lemezét (Green Delay, 2009) már komoly szakmai figyelem övezte, több díjra is jelölték, a harmadik lemezt (Alive, 2010) pedig mind a MOJO, mind a Jazzwise „Az év jazzalbumának” választotta.

2016-ban már a hatodik lemezanyagukat (Parallax) jelentették meg, a felvételeket az Abbey Road Stúdióban készítették. 2017-es, The Behemoth című albumukat a Frankfurti Rádió Big Bandjével vették fel. Az elmúlt hónapokban a Phronesis turnézott az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Hollandiában és Skandináviában, 2017 nyarán pedig Észak-Amerika hét fesztiválján léptek fel.

A Budapest Music Centerrel közös program.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!