RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Párizs, szeretlek! (2005) - MÜPAMOZI

Párizs, szeretlek! (2005) - MÜPAMOZI

Párizs, szeretlek! - francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 19:00

Aki francia filmeket néz, nem kerülheti ki Párizst. Nem mintha akarná. Amúgy meg a világ egyéb filmcsinálói is úgy gondolják, hogy Párizs sokat ér. De hogy mit is, az bonyodalmasabb. Hiszen a Párizsban játszódó temérdek film közül meglehetősen kevés próbál a mélyére látni. A Párizs, szeretlek! erre keres megoldást. Úgynevezett szkeccsfilm, tehát rövid játékfilmekből áll össze.

Felkértek huszonkét különböző nációjú rendezőt, hogy „öleljék keblükre” Párizs valamelyik kerületét, és készítsenek filmet róla. A húsz kerületből tizennyolcnak lett gazdája. És mivel műfaji megkötöttségek nem voltak, senki ne lepődjön meg azon, hogy a szerelmes történetek, bohózatok mellett találkozhat vámpír- és kísértetfilmmel, szociofilmmel és szürreális etűddel is. Minden színészt és rendezőt felsorolni hosszú lenne. De az ínyencek kedvéért mégis nevezzünk meg néhány ismert rendezőt: Gus Van Sant, Joel és Ethan Coen, Isabel Coixet, Alfonso Cuarón, Oliver Assayas, Wes Craven és Tom Tykwer. A világsztárokat meg amúgy is felismerjük.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


zenés party két részben

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!