RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Párbeszéd Koncert - Péter Tamás, Papp Endre

Párbeszéd Koncert - Péter Tamás, Papp Endre

A koncertsorozat második előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 28. kedd, 19:00

Új, ezúttal zenei sorozat elindítására vállalkozott a Bethlen Téri Színház. Két kiváló muzsikus, különböző hangszerek, más-más élethelyzet, más-más zenei világ, a színpadon pedig megszületik, ami addig sehol sem volt hallható. Épp ezért a havi rendszerességgel megrendezendő koncertek mindegyike valódi zenei kuriózumnak ígérkezik, de a felálláson kívül összeköti az esteket egy zenei motívum is, amely Halmos Béla széki gyűjtésében található. Mégsem klasszikus népzenei koncertekre kell számítani, hiszen a felkért előadók között a zeneművészet majd minden ága képviselteti magát.

„2014-ben diplomáztam a Zeneakadémián, jelenleg Pécsett tanítok. 7 éve állandó közreműködője vagyok a Szalonna és bandája zenekarnak, emellett számos más neves népzenei produkcióban megfordultam már. A Párbeszéd koncertet nagyon várom és örültem a megkeresésnek, mivel mindig szeretek részese lenni formabontó kezdeményezéseknek. Kiváltképp örülök, hogy a duópartnerem Papp Endre, aki régi barátom, és akit a mai népzenész generáció legtehetségesebb brácsásának tartok.” (Péter Tamás)

„Részemről nagy várakozás előzi meg a koncertet; mivel kísérő zenészként – brácsásként vagy kontrásként – vonós bandákban játszom, ahol legalább trióban muzsikálunk. Péter Tamás zenésztársammal már volt közös duós előéletünk egy jól sikerült észtországi turné alkalmával, ezért külön öröm számomra ez a Párbeszéd-koncert sorozat.” (Papp Endre)

Ajánlatunk


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Ajánló


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!