RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Paloznaki Jazzpiknik / Kool & the Gang – Aug. 3., nulladik nap

Paloznaki Jazzpiknik / Kool & the Gang – Aug. 3., nulladik nap

A Grammy díjas Kool & the Gang koncertezik a Paloznaki Jazzpiknik nulladik napján – A nyár legtáncolósabb balatoni estéje! Jazz, bor, buli, Balaton!
KEDVEZMÉNYES ELŐVÉTELES JEGY MÁJUS 31-IG utána 9.900 Ft
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 21:00

6 éves a Paloznaki Jazzpiknik: a Balaton egyik legkedvesebb faluja, Paloznak újra megtelik élettel. 3 nap, 4 helyszín, 20 koncert, a régió borai, csillagos ég, zavartalan szórakozás.
A Paloznaki Jazzpiknik 6. évét egy különleges nulladik nappal nyitja: a laza nyáresti piknikhangulatot megteremtő Group'n'Swing után a világhírű Kool & the Gang ad koncertet a Nagyszínpadon, a Nagyon Balaton programsorozat támogatásával.
A nyitónapra külön jegy vásárolható.
 
A Kool & the Gang a könnyűzene történetének egyik legsikeresebb amerikai disco, jazz, R’n’B és funky zenét játszó együttese. A Celebration, Cherish, Jungle Boogie, Summer Madness és az Open Sesame nem csak a jazz alapműveltség része, az együttes hét amerikai Music Awards-ot söpört be 1964-es fennállása óta. A Kool & the Gang több mint 70 millió albumot adott el világszerte, augusztus 3-án pedig Paloznakon hallhatjuk és énekelhetjük majd az együttes világslágereit a balatoni éjszakában.
A Kool & the Gang előtti pörgős hangulatot a swinget és a boogie-t játszó Group'n'Swing zenekar teremti meg egyedi hangzásvilágú dalaival.
 
A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part közkedvelt éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, plédek, behűtött borok, és helyi termelői finomságok teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli ismert pincészetek válogatott borai is. A koncertek előtt gyerek játszóház várja a fesztiválozó apróságokat.
 
2017. augusztus 3.
Nagyszínpad:
18.30 Group'n'Swing
21:00 Kool & the Gang

A fesztiválra történő könnyebb bejutás érdekében kérjük, váltsa be a  jegyvásárlási visszaigazolását időben!
Ezt helyszínen, a  paloznaki jegypénztárban teheti ezt meg, az alábbi nyitva tartási időben - akár már a fesztivál előtt is.
Szerdán (06.02.): 12:00-23:00
Csütörtökön (06.03.): 10:00-23:00
Pénteken (06.04.): 10:00-23:00
Szombaton (06.05.): 10:00-23:00

 

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!