RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Nagy utazás – Dés László koncertje

Nagy utazás – Dés László koncertje

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, A dzsungel könyve, Valahol Európában, A Pál utcai fiúk, Férfi és nő… Hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, együttesekben és produkciókban? A sokrétű zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invencióval rendelkező, Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze őket, akinek nevéhez számos népszerű dal, színpadi…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 25. szombat, 19:30

Dalait nap mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofonhangját nemcsak a jazzrajongók, hanem a pop- és a rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik. Művei több mint negyven szerzői lemezen és hat DVD-n hallhatók, láthatók - a művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.
Az utóbbi három évben nagyon lekötötték a zeneszerzői munkák - A Pál utcai fiúk, A vágy villamosa -, de most végre létrejön ez a várva várt koncert, amelyen saját, elsősorban popműfajú dalait adja elő, de elhangzanak filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek is. Az új dalok mellett természetesen megszólal a Nagy utazás, a Vigyázz rám, a Legyen úgy, de a Férfi és nő és az Átutazó produkciókból is elhangzanak részletek.
Dés László számos meglepetéssel is készül a koncertre, amelyen kivételes tehetségű muzsikusok lesznek a közreműködők. Vendégként Tóth Verát köszönthetjük, akivel az est főszereplője korábban jazzprodukciókban is dolgozott együtt, s akinek tehetségéről, muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során sokszor meggyőződhetett. A kiváló énekesnő előadásában több már ismert Dés-szerzeményt is hallhatunk majd.
Dés László azon zenészek egyike, akiket a szakma és a kritikusok egyaránt elismernek, s a közönség is nagyon szeret. És hogy ez nem véletlen, az bizonyára ezen a koncerten is ismét bebizonyosodik majd.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!