RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Middlemist Red

Middlemist Red

A hazai rock szcénában egyedülálló és rendkívül tehetséges fiatalokból álló csapat a Middlemist Red ad különleges ünnepi koncertet a Trafóban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 27. szerda, 20:00

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egyvelegében találta meg új hangját, mely egyszerre mutat tiszteletet a műfaj teremtőinek, egyben újraértelmezi azt egy 21. századi környezetben.
Volt már lehetőségük játszani olyan zenekarok előtt, mint a Preoocupations (ex-Viet Cong), Black Lips vagy a Wooden Shjips. De volt közös fellépésük a Pauw-val, Carnival Youth-szal, Disraeli Gears-szel is. A tagok változatos műfajokból merítik inspirációjukat, ám a legjobban a The Doors, a The Horrors és a Tame Impala hatása érződik a kész anyagokon.
A Ripple Soul névre keresztelt második albumuk 2016 november végén debütált. Az új lemez elsőre újszerű lehet, de az ismerős dallamok hamar visszahozzák a hallgatót, míg a friss szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak a hangzásnak.
 
A Middlemist Rednek 2014-ben fordult nagyot a világ, mert akkor nyerték meg a Deezer nemzetközi tehetségkutatóját. Azóta az összes jelentős hazai fesztivál szinte állandó meghívottjai, rajongóik tábora pedig egyre csak sokasodik.
 
Nóvé Soma - ének, gitár / vocal, guitar
Papp Dávid - gitár / guitar
Ürögdi Ábel - dob, vokál / drums, vocal
Deli Soma - basszusgitár, vocal /  bass guitar, vocal

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!