RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 1. kedd, 19:00

Ki tudjuk-e nevetni a politikát? Tóth Edu naiv életöröme, vagy Ceglédi Zoltán dörzsölt cinizmusa a megfelelő hozzáállás, ha olimpiai vágyálmokról, drogfüggő nyugdíjasokról, pimasz népbutításról, országos lefedettségű birkaképzésről vagy vasárnapi boltbezárásokról vitázunk? Hogyan rontjuk el a nagymosást a saját fürdőszobánkban, és négyévente, a választásokon? Egyáltalán, ki az a Csepreghy Nándor? Érdemes-e birtokában lenni ilyen információnak? (mármint hogy ki is az a Csepreghy Nándor)

Az est szereplői veszélyes emberkísérletbe vágva megpróbálnak közös ügyeinkről őszintén, de szórakoztatóan beszélni. Egyikük kicsit dadog, a másik nagyon nem akar ellenzéki összefogást, szóval rengeteg baj van velük, de azért tekintsék meg őket, nem ez lesz életük legvidámabb estéje, de ha a fellőpőkön múlik, a top 3-ban benne lesz!

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!