RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


MET SUMMER 2017 Bizet: Carmen

MET SUMMER 2017 Bizet: Carmen

2011-ben a Carmen minden addigi rekordot megdöntött a Metropolitan Live in HD sorozatában, a széria 2006-os indulása óta ez lett a legkelendőbb, legnépszerűbb előadás.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 30. vasárnap, 17:00

bben az évadban más szereposztásban láthatjuk Bizet halhatatlan remekművét, amelyben a címszerepet Anita Rahvelišvili alakítja. A grúz mezzoszoprán ezzel a szereppel robbant be a köztudatba, amikor néhány éve, rendkívül fiatalon a milánói Scalában, egy Daniel Barenboim vezényelte produkcióban lépett színpadra. Azóta a világ számos neves operaházában láthatta a közönség forró vérű cigánylányként.
Richard Eyre izgalmas és briliáns rendezésében (ezek a New York Times jelzői) Don Josét az orosz Aleksandrs Antonenko alakítja, aki a világ legnagyobb operajátszó helyein, a legismertebb dirigensek vezényelte előadásokban lép színpadra, s a Metropolitanben is számos produkcióban vett és vesz részt. Micaëlát az operaszínpadokat mostanában meghódító, kiváló fiatal szoprán, Anita Hartig énekli, a torreádor Escamillo szerepében pedig azt az Ildar Abdrazakovot láthatjuk-hallhatjuk, aki az októberi Met-közvetítésben a Figaro házassága címszerepét alakította. Az előadást a harminchat esztendős spanyol dirigens, Pablo Heras-Casado vezényli

Vezényel: Pablo Heras-Casado

Szereplők:
Anita Hartig: Micaëla
Anita Rahvelišvili: Carmen
Aleksandrs Antonenko: Don José
Ildar Abdrazakov: Escamillo

Rendező: Richard Eyre

Díszlet, jelmez: Rob Howell
Fény: Peter Mumford
Koreográfia: Christopher Wheeldon
Közreműködik: Metropolitan Opera Ének- és Zenekara
A közvetítés házigazdája: Joyce DiDonato

 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!