RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Matt Bianco Koncert

Matt Bianco Koncert

A kilencvenes évek eleje óta óriási népszerűségnek örvendő brit csapatot, a Matt Bianco zenekart Mark Reilly énekes és Mark Fisher billentyűs neve fémjelzi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 22. szombat, 20:00

Bár mindenki azt gondolja, hogy a zenekar énekese Matt Bianco, valójában ez egy kitalált név, egy kémtörténet főhőse, akiről azért nevezték el az együttest, mert az alapító tagok rajongtak az izgalmas kémtörténetekért. A Matt Bianco a 80-években robbant be a zenei életbe, igényesen ötvözve a jazz és a latin pop ritmusait.

A mai estén ismét felcsendülnek a Yeah –Yeah, a Get Out Of Your Lazy Bed, a Whose Side Are You On vagy a Half a Minute dallamai.

A koncerten kizárólag ÁLLÓ helyeket tudunk biztosítani.

Jegyár:

300 db ”early bird”: 5 000 Ft,

elővételben: 6 000 Ft,

a koncert napján, a helyszínen: 7 000 Ft."

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!