RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Magdalena Kožená: Spanyol barokk dalok és flamenco/Európai Hidak 2017 – Spanyolország/ Előhang 18:30

Magdalena Kožená: Spanyol barokk dalok és flamenco/Európai Hidak 2017 – Spanyolország/ Előhang 18:30

Magdalena Kožená az ibériai félsziget két specialitása, a spanyol barokk és a flamenco jellegzetes darabjaiból állította össze különleges műsorát. A régóta dédelgetett ötletet egy Carmen-produkció adta, amelyben a neves mezzoszoprán együtt dolgozott a legautentikusabb forrásként számon tartott flamenco-táncossal és -koreográfussal, Antonio Ríos Fernándezzel, azaz El Pipával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 17. vasárnap, 19:30

Az est egyik közreműködője az ő Compañia de Flamenco együttese, míg a 16.-17. század fordulójának barokk zenéjét - többek közt Marin, Lima, Hidalgo, Marcia, Duron, Arce és a „vendég” Lully darabjait - a Pierre Pitzl vezette Private Musicke szólaltatja meg.

Az Európai Hidak fesztivál a Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar közös produkciója.

A koncertet 18.30 órai kezdettel, Előhang címmel beszélgetés előzi meg, amelyen a fellépő művészekkel és a műsoron szereplő művekkel ismerkedhetnek meg közelebbről az előadásra jeggyel rendelkezők.


Közreműködők:

Private Musicke (művészeti vezető, barokk gitár: Pierre Pitzl)
Antonio El Pipa, Compañia de Flamenco (tánc)

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!