RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Magánrendelés - Dr. Schwab Richárd, Rangos Katalin

Magánrendelés - Dr. Schwab Richárd, Rangos Katalin

Áprilistól Rangos Katalin a Rózsavölgyi Szalonban folytatja a Klubrádióban megszakadt beszélgetéseit, - természetesen nem csak orvosokkal.
Az "unplugged" interjúk közönsége mostantól láthatja a vendég reakcióit és gesztusait, sőt, ha akarja, kérdezhet is a riporter mellett. 
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 22. szombat, 15:00

A Magánrendelés  meghívottai hol tényleg orvosok, - akik nem csak szakterületük kitűnő specialistái, hanem nagyon jól beszélnek is róla. Máskor művészek, írók, tudósok, vagy a közélet olyan szereplői, akikre  aktuálisan, vagy tartósan kíváncsiak vagyunk. " A kíváncsiságot nem egészséges elfojtani. Akkor jó nekem, ha kérdezhetek." Így Rangos, aki hamarosan újra elveszhet a részletekben.

Április 22-én délután, Dr. Schwab Richárd, gasztroenterológus, a Diavitas orvosigazgatója jön a Rózsavölgyi Szalonba, hogy megtudjuk tőle milyen újdonságokat fedeztek fel a diabetesszel kapcsolatban, mit tud a genetika a vastagbélben kalandozva, és hogyan alkalmazzák a molekuláris biológiát a személyre szabott gyógymódokban. Ha van kérdése, felteheti ön is!

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!