RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Madarat tolláról...

Madarat tolláról...

Süle Zsolt - Szűcs László - Tóth Loon: Madarat tolláról
mesejáték
Bemutató: 2017. február 12.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 20. csütörtök, 15:00

A színház kiemelt feladata, hogy a gyerekeket jóra nevelje: a természet, az igaz barátság, az egészséges önkép – és nem utolsósorban – a színház szeretetére. Erre vállalkozunk, amikor ezt darabot a fiatal nagyérdemű elé kívánjuk varázsolni.
A parkban rengeteg madár él: verebek, galambok, harkályok, rigók, varjak, gólyák és a bölcs Bagoly. Nekik is vannak bánataik, gyötrelmeik, problémáik, örömeik, vágyaik – hasonlóan, mint az embereknek. A kislány madárbarátot szeretne. A kis Feketerigó, nagyon kedveli a Kislányt, a barátja szeretne lenni. De úgy képzeli, egy ilyen nagyszerű barát, mint a Kislány, sokkal különlegesebb barátot érdemel, mint ő… Közben harangoznak, vagy fúj a szél. Vagy mindkettő. És minden megoldódik.

Madarak:Biszak Sára, Holczer Dorka, Molnár Lili, Morvai Emese, Varga Laura, Zab Johanna, Csordás Máté, Gellért Jenő, Hegyi Barnabás, Vincze Csaba, Hunyadvári Ádám, Néninger János

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


keserves bohózat két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!