RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Lajkó Félix – Szerenád Szimfonik
5

Lajkó Félix – Szerenád Szimfonik

Lajkó Félix – Szerenádkoncert

Lajkó Félix koncertjei mindig egyediek és megismételhetetlenek, így lesz ez most is, amikor első lemezének egyik meghatározó száma: a szerenád a fő téma.
Szerenád, mert Valentin napon sok-sok vallomás elhangozhat majd az országban, de hegedűn talán csak ez az egy – egy a vajdasági Palicson élő hegedűs színtiszta vallomása az életről, zenéről, boldogságról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 14. kedd, 19:30

Lajkó Félix – Szerenádkoncert

Lajkó Félix koncertjei mindig egyediek és megismételhetetlenek, így lesz ez most is, amikor első lemezének egyik meghatározó száma: a szerenád a fő téma.
Szerenád, mert Valentin napon sok-sok vallomás elhangozhat majd az országban, de hegedűn talán csak ez az egy – egy a vajdasági Palicson élő hegedűs színtiszta vallomása az életről, zenéről, boldogságról.




Nevezték már az ördög hegedűsének, a Vajdaság Paganinijének, csodagyereknek, aki ha színpadra áll, és hangszer van a kezében, legyen az hegedű vagy citera – bármire képes, olyan síkokra röpíti az embert, amire csak az erre születettek képesek.

Lajkó Félix öntörvényűen kezeli a zenét. Nincs szükség stílusi meghatározásra, nincs szükség leírásokra, zenéje pont ezeknek az ellenkezőjéről szól: a stílusok áthágásáról, a megmagyarázhatatlan elfogadásáról. Témái néha banálisan egyszerűk, akár a természet hangjai, harmonikusak, akár egy jó bor, és ami a lényeg sok esetben a szívhez szegeződnek, így válnak személyesé, élményszerűvé sokunk számára.

Rendező: X-Produkció

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!