RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kultúrpart-advent / SÁTOR

Kultúrpart-advent / SÁTOR

A téli élményekhez természetesen az izgalmas kulturális programok is hozzátartoznak. A Müpa Sátorban színes gyerekműsorok, lélegzetelállító újcirkusz-előadások és színházi produkciók, valamint könnyűzenei koncertek szórakoztatják majd a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 16:00

A Kultúrpart társulatának a Kárpát-medence kifogyhatatlan kincseit felvonultató, népzenei és néptáncos alapokra épülő produkciója városi köntösbe bújtatja hagyományainkat, s azokat így fiatalok számára is befogadható formában ismerteti meg. Megtudhatjuk, hogyan lesz Lucából boszorkány, mitől süket az öreg pásztor, mit kívántak a regösök a gazdának, és hogy kik azok a karácsonyi kántálók. Az előadásban, amelynek időnként a nézők is részeseivé válnak, a folklórelemek mellett klasszikus és kortárs költők megzenésített versei is elhangzanak. A tematikus koncert-színház 0-tól 99 éves korig ajánlott.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!