RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra
2

KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra

Kóstolj az ország legjobb söreiből, tanulj sört kóstolni a sörfőző mesterektől!
Jegyek elővételes vásárlása március 31-ig!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 15:00

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete megalapításának 25. évfordulója alkalmából, az immáron 12. alkalommal megrendezett sörversenyének eredményeit szeretné megosztani minden érdeklődővel: egyesületünk tagjai, a versenyre nevezett két legjobb sörét fogják kóstoltatni. Az látogatók ebből kifolyólag legalább 80 féle sört kóstolhatnak a helyszínen.

A belépőjegyekkel, a korlátlan sörfogyasztás mellett jár a kóstoló-pohár is, így teljes kényelemmel élvezhető lesz a program.

Jegyek elővételben 3.000 Ft-os áron válthatók március 31-ig, azután 4.000 Ft-ért juthatunk belépőhöz, és a vele járó kóstoló-pohárhoz.


A szórakoztatásról miskolci és távolabbi zenekarok gondoskodnak, hogy teljes legyen az ünnepi hangulat.
Pénteken és szombaton a várban Kovács András úr a Sörcikkgyűjtők elnöke izgalmas sörtörténeti kalandozásokkal egybekötött tárlatvezetéseket fog tartani.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Fazekas Sándor --- földművelésügyi miniszter

Zenei program:

Április 13., Pentek

15,00 – 17,00 LUIBIG
17,30 – 18,45  LA GIRALDA
20,00 – 21,30 MISKOLCI ILLÉS EMLÉKZENEKAR
22,00-24,00 LUIBIG

Április 14., Szombat

15,00 – 17,00 LUIBIG
17,30-19,00 SKY FANATIC
20,00-21,30 ÁLL-A-TOK
22,00-24,00 LUIBIG

 

 

Ajánlatunk


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!