RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Koós 80 - A Kapitány
2

Koós 80 - A Kapitány

Szinte hihetetlen... Koós János 80 éves. Az elmúlt évtizedek népszerű ikonja, megszámlálhatatlan sláger előadója, a viccek és poénok kifogyhatatlan mestere, hosszú idő után Budapesten, a MOMkultban várja rajongóit egy különleges születésnapi nagyzenekari koncertre.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 19:00

A Kapitány, ahogy egyik népszerű slágerének címe is mondja, visszatekint az elmúlt hatvan éves pályafutására, a legnagyobb, legnépszerűbb dalok tengernyi hullámain keresztül kormányozza slágerei hajóját. Tessék beszállni, hátra dőlni, netán táncolni, és együtt élvezni a különleges utazást... a Kapitánnyal. A koncert igazi show-nak ígérkezik, amire garanciát jelenthet a meghívott vendégek sora, a Koós-féle jellegzetes humor és az ünnepi, jubileumi születésnapra emlékező hangulat.  

Vendégek: Pénzügyőr zenekar, Expressz zenekar, Monarchia Operett és Zenekar, Szenes Andrea, Dékány Sarolta, Koós Réka, Markos György.

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

zenés party két részben

Ajánló


A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!