RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik legnagyobb élő legendája, akin nem fog a kor, aki mindig aktuális és hiteles. Örökérvényű dalain generációk nőttek és nőnek fel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:30

Az első Ki mit tud-on - a tévés tehetségkutató műsorok ősén – ismerte meg egy csapásra az ország. 1963-tól az Omega, az Illés, majd a Metró zenekarokkal énekelt, első átütő lemezsikere a Rohan az idő című dal volt 1966-ban. Ezután felvételeit az Illés zenekarral, majd a Fonográffal készítette, ezeken - és azóta minden lemezén - meghatározó alkotótársa Bródy János. Negyven album - többségük arany vagy platinalemez - hazai és külföldi fesztiválsikerek, koncertek, emlékezetes tévéműsorok és rangos kitüntetések jelzik pályafutását.

Nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő a mindenki által ismert slágereit, a „Ha én rózsa volnék”-on át az „Ég és Föld között”-ig, és a „Jöjj, Kedvesem”-től a „Valaki kell, hogy szeressen”-en át a „Miért hagytuk, hogy így legyen”-ig.

Koncz Zsuzsa 2017 nyarán egyetlen koncertet ad: Veresegyházon. Új lemezének, a Vadvilágnak a dalaiból a Mézesvölgyi Nyáresték közönsége hallhat elsők között élőben.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!