RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs

Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs

Kőhalmi Zoltán új önálló estje.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 20. csütörtök, 21:00

"Van-e élet a halál után? Egyedül vagyunk-e az univerzumban? Hová tűnnek a fél pár zoknik?" Ezen az estén végre a létezés nagy kérdéseire kaphatunk nyugtalanító választ.

Kőhalmi Zoltán humorista, aki már sikerre vitte hétköznapi problémáit és gyermekkori traumáit, most igazi kételyeivel és szorongásaival szórakoztatja a nagyérdeműt. Viccelhet-e a halállal egy komikus, amikor még él? Nevet-e rajta a közönség, amikor már halott?

A Pesszimizmus előnyei egy szomorú bohóc vicces műsora, ahol még az is nevethet, aki szerint nincs minek örülni. Az előadást derűlátó nézők is élvezhetik, sőt a megrögzött optimisták akár a végéig is azok maradhatnak, de azért ebben ne nagyon bízzanak.

Ajánlatunk


Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!