RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kiscsillag: Menetszél -  Akusztikus koncert

Kiscsillag: Menetszél - Akusztikus koncert

A Menetszél koncerten a nézők az elmúlt tíz év és az ezen idő alatt elkészült négy album dalai mellett az új lemez dalaiból is ízelítőt kapnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 31. péntek, 20:00

A Menetszél a Kiscsillag egyik emblematikus dala, a 12 éves zenekar első szerzeményeinek egyike. Fontos kiinduló pontja ez a zenekar legutóbbi Szeles című albumának, de előfutára a tavaly bemutatott Semmi Konferencia című koncertszínházi előadásnak és az idén megjelenő azonos címet viselő ötödik Kiscsillag albumnak is. Akik követik a zenekar pályafutását, hamar észreveszik az összefüggést az akusztikus formáció, az Idáig tudom a történetet sorozat és a legutóbbi Semmi Konferencia című koncertszínházi előadás között.

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!