RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kis ember nagy gonddal jár - Dombi önálló ea. // Budapest - Felméri P. és Litkai G. (TV-felvétel)
3

Kis ember nagy gonddal jár - Dombi önálló ea. // Budapest - Felméri P. és Litkai G. (TV-felvétel)

TV-FELVÉTEL

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 1. vasárnap, 12:30

TV-FELVÉTEL

 

Kis ember nagy gonddal jár  - Dombóvári István önálló előadása, vendég: Bellus István

Az alacsony ember tényleg mindig kompenzál? Minden kisnövésűben ott lapul egy elfojtott Napóleon? Kimondhatjuk-e azt hogy létezik alacsonybűnözés? A mi komplexusaink vannak olyan jók mint a másoké?

Többek között ezekre a fontos kérdésekre is keressük a választ Dombóvári István vadonatúj önálló estjében, melyben egyedül a poénok nem szállnak majd alacsonyan. Vidám közösségfejlesztő tréning vetítéssel, zenével közel másfél órában. Dombi garanciát vállal arra hogy ha az előadás végére nem száll el minden komplexusunk  akkor végleg rögzül.  

A felvétel időtartama kb. 50 perc

 

Budapest - Felméri Péter és Litkai Gergely közös estje

Litkai Gergely nagyszülei is ugyanabban az utcában laktak Budapesten, ahol ő is felnőtt. Felméri Péter Kolozsvárról költözött ide. Két nézőpont, két városkép a korábbi közös estjükből, a Galeriből megszokott vetítettképes előadáson. Szobrok, üzletportálok, graffitik, burkolatok, utcaképek, házak, emléktáblák és egyéb érdekességek a városból, ahol sok minden elkerüli a figyelmünket.

A felvétel időtartama kb. 50 perc

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Ajánló


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!