RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Keresztben jégeső/Bereményi Géza és Másik János estje

Keresztben jégeső/Bereményi Géza és Másik János estje

Cseh Tamás 75 éve született. Alkotótársai Bereményi Géza és Másik János egy igazán különleges műsorral áll színpadra. Ebben a műsorban a Levél nővéremnek, a Levél nővéremnek 2, és Az igazi levél nővéremnek lemezről is elhangzanak dalok sok más szerzeménnyel egyetemben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 19:00

A szerzőpáros a következő sorokkal ajánlja az előadást:

„Az író – költő készülő életrajzi regényéből olvas fel részleteket, a zeneszerző – énekes az író – költő Cseh Tamással írt dalait, az író – költővel írt dalait, és hármuk közös dalait énekli.
A regényrészletek és dalok fogaskerekekként lendítik egymást tovább és tovább a lélek száguldó országútján, amíg véget nem ér az egész műsor.”

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!