RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Kedvencek - Pár-Beszéd zenével és irodalommal, vendég: Grecsó Krisztián

Kedvencek - Pár-Beszéd zenével és irodalommal, vendég: Grecsó Krisztián

Az est során a meghívott vendéggel (színészekkel, írókkal, zenészekkel) az egykori és mindenkori kedvenceiről beszélgetünk. Az életét meghatározó és befolyásoló műalkotásokról ugyanúgy, mint a hétköznapjait színesítő és segítő apróságokról, legyen az egy berlini kávéház vagy egy elnyűtt aktatáska. Kánonok és receptek, anekdoták és titkok.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 27. hétfő, 19:30

Az est során a meghívott vendéggel (színészekkel, írókkal, zenészekkel) az egykori és mindenkori kedvenceiről beszélgetünk. Az életét meghatározó és befolyásoló műalkotásokról ugyanúgy, mint a hétköznapjait színesítő és segítő apróságokról, legyen az egy berlini kávéház vagy egy elnyűtt aktatáska. Kánonok és receptek, anekdoták és titkok. A beszélgetés végén a közönség is kérdezhet, hozzászólhat az esthez, kedvenceink kedvenceihez: ekképpen kinyílik a kör, találkoznak az ízlések. A pofonoknak pedig természetesen kívül tágasabb.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!