RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jazzy Live-Indigó

Jazzy Live-Indigó

Közreműködik: Palágyi Ildikó „INDIGÓ”- ének, looper, Gyémánt Bálint - gitár, Bartók Vince - basszusgitár, Szabó Dániel Ferenc - dob. Vendég: Ávéd János - szaxofon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 6. csütörtök, 21:00

Indigó különleges atmoszférájú, érzékeny zenéje a modern jazzből és könnyűzenei műfajokból táplálkozik. Az ének és a hangszerek megszólalását élő elektronika egészíti ki, bensőséges, titokzatos és meglepetésekkel teli zenei világot alkotva. Az Indigó Palágyi Ildikó gyermekkori becenevéből vált alkotói névvé, ami a személyes hangvételre és a projekt céljára, az egységes zenei lenyomat készítésére egyaránt utal. Indigó a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán diplomázott, jelenleg mesterképzésen folytatja tanulmányait. 2015 tavaszán hívta életre formációját, melynek műsora saját, angol és magyar nyelvű szerzeményeire épül. 2016-ban meghívást kapott a Müpa Jazz Showcase fellépői közé, azóta rendszeresen hallható a hazai klubokban és fesztiválokon. Az est különleges vendége Ávéd János, a nemzetközileg jegyzett szaxofonművész, zeneszerző és hangszerelő, aki karizmatikus zeneiségét adja az Indigó-dalokhoz.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!