RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jazzanova Live feat. Paul Randolph / BTF 2018

Jazzanova Live feat. Paul Randolph / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 20:00

A jazz egyedi megközelítéséről híres berlini formáció, a Jazzanova a ’90-es évek közepén kapcsolódott be az elektronikus tánczene világába. A csapat zenéjét sokféleképpen próbálták meg kategorizálni, volt már nu jazz, chill-out vagy jazz house, melyben meghatározó a latin jazz harmónia- és ritmusvilága. Az utóbbi öt évben az együttes rendszeresen lépett fel Paul Randolph énekessel, százötvennél is több koncertet adtak, s olyan rangos fesztiválok sztárvendégei voltak, mint a Melt!, a Cape Town, a Java vagy a North Sea Jazzfesztivál. Eklektikus zene, melyre mindig van alkalom. 

Az Akvárium Klubbal közös program.

 

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!