RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Jazzanova Live feat. Paul Randolph / BTF 2018

Jazzanova Live feat. Paul Randolph / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 20:00

A jazz egyedi megközelítéséről híres berlini formáció, a Jazzanova a ’90-es évek közepén kapcsolódott be az elektronikus tánczene világába. A csapat zenéjét sokféleképpen próbálták meg kategorizálni, volt már nu jazz, chill-out vagy jazz house, melyben meghatározó a latin jazz harmónia- és ritmusvilága. Az utóbbi öt évben az együttes rendszeresen lépett fel Paul Randolph énekessel, százötvennél is több koncertet adtak, s olyan rangos fesztiválok sztárvendégei voltak, mint a Melt!, a Cape Town, a Java vagy a North Sea Jazzfesztivál. Eklektikus zene, melyre mindig van alkalom. 

Az Akvárium Klubbal közös program.

 

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!