RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


IMPULSE - Orosz tánccsoport - zenés, táncos színpadi előadás

IMPULSE - Orosz tánccsoport - zenés, táncos színpadi előadás

Az együttes 2005 októberében alakult Szentpéterváron. Az „IMPULSE” táncstúdió jelenleg a legsikeresebb gyermek - ifjúsági művészeti társulat Oroszországban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 30. csütörtök, 19:00

Ez a különleges csoport rendkívül népszerű hazájában és külföldön.  Repertoárja közel 200 műsorszám, melyben megtalálható koreográfiai miniatűrök, orosz és világ néptáncok, stilizált, karakter, modern és színpadi látványtáncok.
A sokoldalú produkciójukkal kimerítik a Néptánc Színház fogalmat. A csoport követi a legjobb orosz néptánc hagyományait. Programjukban szerepel a nagy mesterek (Moiszejev, Jacobson, Godenko stb.) koreográfiai. Számtalan oroszországi fellépésük mellett több mint 30 országban szerepeltek nagy sikerrel.
Már 100 alkalommal értékelte a zsűri győztesként (Grand Prix) munkájukat a hazai és nemzetközi versenyeken, 2010-ben UNESCO díjat kaptak és azóta az UNESCO táncbizottság tagjai is lettek.

Művészeti vezetője és koreográfusa Yana Dynko.

Ajánlatunk


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!