RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Illényi Katica Jubileumi koncert

Illényi Katica Jubileumi koncert

Az előadás programja átöleli Illényi Katica pályafutásának meghatározó állomásait a komolyzenétől kezdve a tangón és jazz-en át a könnyűzenéig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 19:00

Közreműködnek: Illényi Katica - ének, hegedű, theremin Illényi Anikó - a svájci Musikkolegium Winterthur szólamvezető csellistája Bencsik Andrea - divattervező, flamenco táncos Illényi Csaba - Bécsben diplomázott hegedűművész Anima Musicae Kamarazenekar Sárik Péter - zongorista, az év jazz zenésze Pintér Tibor - gitár Fonay Tibor - nagybőgő Gálfi Attila - dobok Illés János - flamenco gitáros Pirovits Árpád sztepptáncos.
Vezényel Silló István, a Győri Nemzeti Színház zenei igazgatója.


Hegedű, ének, tánc mellett ismét megszólal a a theremin, a hangszer, amelyet nem kell megérinteni.
A színes, kétrészes programban helyet kapnak hazai és nemzetközi szerzők.
Aki nem jutott el Illényi Katica Tango Classic koncertjére októberben, most meghallgathatja Astor Piazzolla 4 Évszak Buenos Airesben című világhírű 4 tételes tango darabját is Illényi Katica és az Anima Musicae Kamarazenekar előadásában.
Meglepetésként flamenco, tangó és sztepptánc színesíti a koncertet.

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!