RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Varázsvilág - A Varázslóbörtön foglya szabadulós játék 2-6 fő részére, 75 perces
6

Varázsvilág - A Varázslóbörtön foglya szabadulós játék 2-6 fő részére, 75 perces

A népszerű Varázslóvilág pálya folytatásában egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot. A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani a legszigorúbban őrzött foglyot. A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.

Aktuális előadások


Varázsvilág 2. rész- A Varázslóbörtön foglya szabadulós játék 2-6 fő részére, 75 perc

A népszerű Varázslóvilág pálya folytatásában egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat  jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot. A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani  a legszigorúbban őrzött foglyot. A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.
A különleges  technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal  találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben ,  a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosítunk.
Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok.
Mindenkinek ideális szórakozást és maradandó élményt nyújt  ez a játék.
Sőt  a csapat  igényitől függően kétféle környezetet tudunk biztosítani. A kisgyerekes csapatoknak egy egyáltalán nem rémisztő, ámde annál izgalmasabb pályát nyújtunk. A felnőtt kalandoroknak pedig egy hátborzongatóbb játékmenetet ajánlunk.


Játék helyszíne: 1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő 

A vásárlástól számított 1 évig váltható be az utalvány.

Ajánló


Ismerd meg velünk középkori királyaink egykori vadászkastélyának és kápolnájának történetét és maradványait! Sétálj festői környezetben, Budapest II. kerületében, az egykor…

Discover 800 years of history as you embark on a guided walking tour in Budapest. Explore the highlights of Buda…

Városi séta a Szecesszió Art Deco Népművészet című kiállításhoz Szeretők, művészek és a megfontolt beruházók - Ami a kiállítótérbe nem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!