RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Hajszál híján Hollywood
7

Hajszál híján Hollywood

Ken Ludvig: Hajszál híján Hollywood
komédia két felvonásban


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 7. szerda, 19:00

Adva van egy a legfényesebb sikerein enyhén szólva is túllévő színészházaspár. Csöppnyi utazótársulatukkal járják az országot, hogy valahogy megéljenek. A férfi és a női főszerepeket természetesen állandóan magukra osztják, még akkor is, ha korban már rég nem felelnek meg a kívánalmaknak. A társulatból már régebben eltávozott lányuk azért tér vissza, hogy bemutassa új vőlegényét. Sajnos azonban a vőlegény egy próba közepébe csöppenve kicsit közelebbről is megismerkedik a családdal, mint szeretett volna, így rémülten elmenekül. A lányka régi szerelme, a társulat mindenese épp a legjobbkor, vagy a legrosszabbkor kerül elő, de nincs idejük sem békülni, sem véglegesen szakítani, mert beköszönt a tragédia! Kiderül, hogy apuka, az öregedő társulatvezető, teherbe ejtette a naivát. A botrány elkerülhetetlen. Anyuka örökre távozni készül a színház jól menő könyvelőjével, amikor érkezik a hír, hogy egy híres filmrendező hollywoodi filmszerződéssel a zsebében érkezik megtekinteni a délutáni előadást! Sajnos a bűnös apa közben ivásnak adja a fejét és eltűnik a kisvárosi délutánban. A közben visszatérő „vőlegényt” anyuka a filmrendezőnek hiszi így újabb kimagyarázhatatlanul mókás jelenetek születnek. Apuka részegen és a legrosszabbkor kerül elő, ám mindenki mindent elkövet, hogy megmentsék a délutáni előadást. A súgóként üzemelő teljesen süket nagymama természetesen még azt is elrontja, ami már majdnem megjavul, így az előadás természetesen totális összeomláshoz vezet. Persze „minden jó, ha jó a vége” alapon társára talál valamennyi szerelmes. Anya megbocsájt apának, a lány újra rátalál régi szerelmére, a vőlegény szintén régi szerelmét ismeri fel az áldott állapotú naivában, és még az is kiderül, hogy a híres filmrendező lekéste a repülőjét, így csak az esti előadásra érkezik meg. Szóval kezdődhet minden elölről…

Az előadás időtartama: 120 perc egy szünettel

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!