RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ha ezt Bach hallaná...

Ha ezt Bach hallaná...

HA EZT BACH HALLANÁ…
Tompos Kátya és a Fugato Orchestra
koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 10. péntek, 19:00

Barokk utórezgések a művészi könnyűzenében.
Hogyan él tovább Bach művészetének üzenete a modern korban? Az ellenpont mesterének zenei világát egy olyan általános szemléletrendszer teszi egyszerre szabályozottá, és csodás meglepetésekkel telivé, amely későbbi korok műfajait is meghatározó módon formálja. Az ellenpont, a kontrasztálás, a különböző alkotóelemek arányos egymásmellé rendezése, a felelgető “imitációs” szólamszerkesztés a komolyzenén kívül is változatos, igényes, művészi zeneművekben szolgál éltetőelemként.
A háromszoros Fringe-közönségdíjas Fugato Orchestra, a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb formációja. Az együttes egyesíti a minőségi könnyűzenét a mesterien megírt komolyzenével. A Fugato színes és virtuóz hangzásvilágát a szimfonikus hangszerek dobbal, basszusgitárral és elektronikával történő társítása teszi egyedivé.

Belépőjegy: 2900 Ft

Ajánlatunk


Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!